Followers Remaja Purba

Tuesday, August 28, 2012

Selamat Hari Lahir my MQA



Hari ni genap lima tahun umur dak Adik membesar di sisi aku dan family..
Susah senang pahit getir aku dah lalui dalam membesarkan dak Adik..


DAN paling utama.. 
Kerana dak Adiklah lahirnya blog ini..



DAN yang paling teruk..
Aku boleh tak ingat hari ni hari lahir dak Adik..
Nampak sangat mak budak ni dah purba..



Buat dak Adik..
Moga Adik kuat dan tabah dalam mengharungi dugaan serta moga dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian..




 Hai Dik.. nak adik lagi ke.. tak cukup Nuha sorang ke..?

Nak beli apa ye untuk birthday boy ni..




psstt: SELAMAT HARI LAHIR ADIK a.k.a my MQA..


psstt lagi: Masih lagi dengan panggilan 'adik' walaupun dah ada adik..


last psstt: Camanelah aku boleh tak ingat hari ni.. padahal siap tanda bagai tarikh hari ni..




16 comments:

Anum said...

selamat hari lahir

kakcik said...

Selamat hari ulangtahun kelahiran Adik. Semoga membesar sebagai anak yang soleh lagi cerdik. :)

Kesuma Angsana said...

selamat hari lahir adik, moga jadi anak terbaik di dunia & di akhirat ye

bujal X said...

selamat hari lahir adik~~

bersama kak Es said...

kalau dah dalam kepala 1001 macam benda nak kena ingat...memang akan tercicir sebahagian

Happy besday adik. Jadi anak soleh ya :)

Rai said...

happy birthday adik.. eh kak.. orang kata bilangan anak ni genap lebih elok..hahaha..

:: Mrs.Eady :: said...

Happy Birthday Adik! :)

faraherda. razalan said...

Adik yg hensem! Happy birthday syg!!!!! Disebabkan ibu kamu lupa, g tuntut hadiah gempak2 sket dek! Heee~

OnE_nIeZuKa said...

selamat hari raye..
PENGUMUMAN!!!!

BERMULA PUKUL12 TGHARI HINGGA PUKUL 5 PETANG INI SAHAJA..

HARGA SEBOTOL PERFUME HANYA RM45 SAHAJA!!!FREE POSTAGE!!

DENGAN SYARAT LIKE THE PAGE JEW TANDA SOKONGAN ANDA..
CEPAT MASA TINGGAL 1JAM SAHAJA.. >__<

KUNJUNGI https://www.facebook.com/onesperfumes

AsmarArafad said...

just bw here http://asmarpunyablog.blogspot.com

pha is said...

hepy besday dak adik...

Tinta Lana said...

Salam.

Hehehe, akk belum purba lgi la..hehe. Cuma, dah tiga anak kan..mesti manyak menda mau pikir ^_^

Hepi bufday tu adik..setahun lgi, dah nak masuk darjah 1.. ^_^

Daddy Ziyyad said...

selamat hari lahir adik :)

jadi anak yg soleh ya :)

Cikgu Ma said...

selamat hari lahir...jangan nakal2 yea =)

outbound Malang said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Bersabarlah dalam bertindak agar membuahkan hasil yang manis.,.
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

QueeN TerataI said...

happy birthday adik.. auntie lambat wish.. sorry.. mak adik tu byk sgt yg dia pk tu yg dia lupa tue.. :)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...