Followers Remaja Purba

Thursday, August 2, 2012

Caca-merba lak aku tengok entry ni..


aarrrrrggghhh...

Rasa nak panjat bukit nak jerit nak bagitau keadaan aku memang teruk sesangat sejak aku lapor diri minggu lepas..


Proses perpindahan tingkat berjalan dengan baik walaupun tak berapa lancar.. adalah tergeliat sana sini ---> paling tak best.. server kejap ok, kejap tak.. setting printer belum lancar.. dan aaahh.. tak best ler citer hal tempat kerja.. STOP..

Lagi banyak aku cerita hal kat office tu lagi tak seronok aku nak menaip kat sini.. Ok.. aku sebenarnya takmo mencemarkan blog aku yang suci ini.. aku kan masih remaja purba lagi <--- sila jangan alihkan tikus anda.. hahaha..


Terima kasih pada semua.. terima kasih 987654321 kali lagi.. Kerana korang aku masih di sini.. dan kerana dak Kakak, dak Adik dan dak Nuha aku masih kuat menaip di sini.. Aku mintak maaf banyak-banyak pada yang drop comment kat sini ---> sibuk yang buat aku tak dapat nak jengah teratak korang.. ---> alah.. bagitau jelah lokasi tempat duduk kau tu 'hot spot'..




psstt: Tiap hari balik kerja singgah BARAM.. boleh nipis poket yang tebal..

psstt lagi: Tengok check list apa yang belum bayar.. alamak..?! (tepuk dahi..) camane boleh tertinggal upah tempah baju raya..?

last psstt: Check lagi.. eh! Kereta tak service bulanan lagi rupanya.. <--- abang.. sila booking along pomen ye.. takut nanti dia takleh nak service lagi makwe abang ni.. tak lama lagi nak raya..




15 comments:

bukankosong said...

byk yg nak dibgtau ye

~Sweet Honesty~ said...

hehe..kelam kelibut hakak yea.. rileks okehh

❤Kamsiah❤ said...

jgn tensen2...nnt kena darah tinggi

Cik Asma BLuppy said...

aishhh.. akak ni. bz bebenor.. jaga kesihatan diri ye akak! hehe

eLL said...

xpe kak, janji akak jaga kesihatan akak. pose ke tak ni? haha

kinna said...

beli baju raya ready made je la kak! :)

:: Mrs.Eady :: said...

bnyk ke baju raya??

QueeN TerataI said...

mmg bz sgt ni kak.. hehe sabar ye kak..

Rai said...

jangan tensi sangat kak..yang penting senin ni cuti.. rehat lebih sikit ye..

Hidayah Bach said...

hehe..
kesibukan isteri dan ibu..
nak kata apa lagi..

:)

paham...

Kesuma Angsana said...

sabar jelah dulu !

Tinta Lana said...

Salam.

Berkecamuk sudah penceritaan akak ai kali ni,hahahahah.

Ni mesti bnyk benda nak pk serentak ni..tmpt keja, anak, servis keta, BARAM lgi, upah baju raya..biskut raya kak? keh3.

pha is said...

servis kereta nk balik beraya ke..?

azieazah said...

Musim sibuk sekaran ni ya? takpa pelan-pelan kayuh...

ariana said...

Salam ramadhan..
Moga allahpermudahkan segala urusan..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...