Followers Remaja Purba

Monday, July 2, 2012

Nasi lemak vs EURO 2012



Dah lama aktiviti ni tak berjalan hinggakan ada yang mengeluh ---> lama tak buat sejak aku sarat hari tu..

DAN..



Menu: Nasi lemak diiringi ayam masak merah selain sambal ikan bilis..


Gambar mak dan bapak budak tak pulak aku ambil sebab aku pun sama join anak-anak makan.. Hubby cakap.. mana tak kembang.. takut abang tengok sekarang ni.. asyik makan je..

Aku bukan setakat perasan malah dah mula risau ni sebab makan.. makan.. makan.. Jangan kembang-membang sudah.. Nanti tak pasal-pasal baju raya tak muat.. hahaha..



psstt: Tiap kali buat makan-makan, paling aku risau ---> cukup ke..? Tapi syukur.. tiap kali buat tak pernahnya tak habis..

psstt lagi: ...

last psstt: Tak kira.. nak update jugak.. 'Abang.. SPAIN menang bang.. (nasib baik takde audio kat sini ---> kalau tak muntah pink dibuatnya..).. Ni gedik manja yang luarbiasa ni.. sebab hubby kalah tak dapat TAB.. fuh.. selamat, kalau tak.. terbang duit aku.. kahkahkah..


24 comments:

kakcik said...

Makan beramai2 adalah sangat seronok walaupun lepas itu pastinya kepenatan melanda. :)

Asyifa Mustaffa said...

amboi...! sedap tu nasi lemak mlm2...

Zie said...

huk huk camner nak baut dah nak kembang hehehe.. dah kawal tapi nak mengembang jugak.. kan kan kan? hehehe

tunggulah lepas puasa ni mesti slimlah hahaha ada bran

Zie said...

kata2 yang tadi untuk zie lah zie pun kembang jugak nih.. hukhukhuk
tkt silp paham..

:: Mrs.Eady :: said...

ai loikeee mkn mkn!

eMMe said...

hye n Salam Kenal Aizamia... kamu ke yg berjersi biru? tu duduk makan mmg dah tak toleh kiri kanan dah.. sungguh menikmati..apa ada hal.. dah ade anak-anak.. body tu takde la kembang sgt kan, leh kasi slim balik tu.. heee..saya nnt tak tau le camner kan.. pas bersalin nnt, huhuh.. jgn le kembang2 sgt...

Kesuma Angsana said...

seronok makan berkelah2 kat umah macam tu saya suka!

Kakzakie said...

Khusyuk makan semuanya tak toleh kanan-kiri dah. Maklumlah lama dah tak buat ye...

mamavogue said...

rajin nyer..
umah bawah memang senang buat ape je. mamavogue duk apartment tingakt 3!

Rinna said...

Meriahnyaa makan2 sambil tgk bola yer..

alin said...

sokong spain ke? itulah, bila encik suami sokong itali, boleh pula final jumpa kan. Nasib baik spain menang.. yeah!!!

Afasz said...

wahh nampak sedap je..berselera budak2 tu

Kamsiah said...

baut makan2 kat luar rumah ke...

hehe akak suami isteri dan anak2 langsung tak minat bola...semuanya kaki bangku

ct rahani said...

x pe kak pose nanti leh kurus.. hehe.. wah tab tuh.. hehe..

pok amai-amai said...

Fuh! Dasat! Nsb bek Spain menang. Sy pun nak celebrate msk nasi lemak mlm ni sempena Spain menang.

*Tiba2 teringin nak msk n mkn nasi lemak sendiri bila jengah entri ni. Heee~

aizamia3 said...

eMMe:
semua kat dalam tu anak dan anak-anak jiran.. ;) tiada langsung gambar mak budak kat dalam tu.. ;)

QueeN TerataI said...

sekali sekala buat mkn2 ni mmg best kan kak... :)

Daddy Ziyyad said...

abang tu kalah bet, dia bagi wife nya apa? :P

K.nor said...

sedapnya...tu tergoda dgn tembikai tu...

gadisBunga™ said...

soalan daddyZZ tu baunye semacem! hahaha!!!

kay_are said...

takpe2.. nanti bulan pose leh r cube menurunkan balik.. mesti boleh nye tu..

makchaq said...

Rajinnya masak nasik lemak malam2..

yang menang la pulak mintak tab

pha is said...

berkelah tengok euro ke..? heheh

[PCL] said...

woo semangat nih...Spain mng U dpt tab...untungnyerr !!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...