Followers Remaja Purba

Friday, July 13, 2012

Dah tak nampak macam gegurl pulak aku tengok..


Entry semalam ramai yang suruh aku carik balik folder yang aku terdelete tu kat recycle bin.. Masalahnya bukan kes kat dalam lappy atau external hard disk tapi dari 3310-i aku.. Frust jugak tapi nak buat camne.. kita snap gambar lain jelah.. Walaupun tak sama tapi orangnya tetap sama..


Hari Isnin lepas, dak Nuha telah dibotakkan oleh atuk sedara.. Sebelum tu aku bagi dia kenyang dulu.. nak bagi dia diam.. Syukur.. sepanjang proses mengerjakan kepala dak Nuha, dia tak meragam.. tukang pegang --> mestilah babah dia.. dan itulah antara gambar yang aku terdelete..


Buat pertama kali, semalam dak Nuha menyusu menggunakan botol..
Bila posing cenggini, aku tengok botol tu lagi besar dari dak Nuha pulak..


Nampak macam dah boleh pegang sendiri kan..?
Napkin tu pulak untuk mengawal muntah dak Nuha.. takdelah lencun baju dan bantal dia tu..




psstt: Walaupun dak Nuha dah botak tapi tetap kiut + miut..

psstt lagi: Malam tadi tapau KFC yang kononnya rangup tu, bagi aku ---> tak sedap.. ke terlebih masak sebab aku tengok ayam dia macam terlebih masak.. tak taulah kalau cawangan lain ayam dia sedap..

last psstt: Pasni nak try chicken Foldover McD tu pulak.. sedap ke tak..



22 comments:

bujal X said...

muka kemain serius isap susu~

Kakzakie said...

Kena bagi link kat N3 ini patut bagi semua kawan-kawan tengok macam yg kakak dah dapat lihat.

Pipi dia tu tak menahan kakak geram. Kilat macam pakai moisturizer hihi...

ps: tapi betul macam dah pandai pegang botol kan:)

YanaMIB said...

haa dh botak lg bulat nmpk muka dia..sedap di gigit² =P

mmg nmpk bsr botol tu..sama saiz dgn kepala dia plak..ngeh³

Qaseh Ziera said...

pandainya pegang botol....walaupun besar...hik...hik...

:: Mrs.Eady :: said...

okey terus nk mkn kfc plakkk..adooiii!

miloais milo said...

nokk.. memang botol tu besar eh?? :o
baby memang comel hoccay!

foldover mcD - memang sedap
and kfc tu pun sedap jugak uolsssss!~
ekekekekeke

makchaq said...

Comelnya dak botak tu...rasa nak cubit2..geram

Makchaq pun nampak botol susu tu besaq dari dak nuha..

msredcheesecake said...

bby walau botak tetap cumilss...

nur anis said...

a'ah la kak..botol tu lagi besar dari dia...tapi tetap cute..:)

QueeN TerataI said...

yela.. knp botol tu lg besar dari dak nuha nier? hhehehe

Abil Fikri Ahmad said...

Bila tgk kat gambar botol susu tu nampak cm besar jea..Sihat lerr minum susu pakai botol tu...

Munnafendy said...

ciken foldover tu ada pomosi kan? beli satu percuma satu.ke dah lepas? hihi :p


akak, doakan sy dpt beby cpt :)

Rai said...

ololo..botol susu sama bulat dengan orang...comellnya dia...

nanti da makan ciken foldover tu jgn lupa report..kalau sedap nak cuba jugak..hehehe..

Hansyirah Takezur said...

besarnya botol nuha! comel! :D

faraherda. razalan said...

Arghhh! Comelnya dgn dak tenit nie. Arghhh! Rs nak geget je pipi die.....Argh!!!!!

pena rozie said...

Comelnyer die...

Tinta Lana said...

Salam.

Comel!! ^_^ Aha..nampok mcm diametr btol susu tu dah lbh kurg sma mcm kpala dak nuha,hehehe.

urm..sy pun rasa, tak la sdp mana kfc baru tu..cuma rangup tu, mmg ranguplah. spicy yg biasa juga jdi pilihan.

Kesuma Angsana said...

mmg pown, maintain comey dan cute nuha wlau xde rambut hehe

Johari Hensem said...

singgah sini melawat n follow.

ariana said...

Baby mcmn pun tetap comey..:)
X lama pandailh pgg sndiri betul2 tu masih kena sendal ngan kain kan..

pha is said...

kata orang, botak kan sexy.. hehehe

kay_are said...

kalau tengok2.. memang terlebih besar botol susu tu nampak nye..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...