Followers Remaja Purba

Friday, December 29, 2017

Bila bab anak terus surrender..!


Kisah Awal di SINI..
Bila rindu melebihi segala-galanya.. baru sebut terus dapat..
Fuh.. untunglah Nuha oiii..
Babahmu itu nampak je gagah perkasa tapi bab anak terus surrender..!

Jangan ingat orang lelaki ni pandai sembunyikan rahsia hati. Dengan anak boleh kalah beb..!  Lagi hebat rindunya dari rindukan Mak Budak.. Kahkahkah.. Kisah asal di SINI..



Masa beli ni dak Nuha masih di kampung lagi..


Surprise for dak Nuha..



Tapi sayang..
Basikal tu hanya boleh digunakan di dalam rumah buat masa ni, tak boleh di bawa keluar dari rumah. Belum berani nak lepaskan dak Nuha main di luar rumah, bukan sebab takde sesiapa akan jaga beliau tapi Babahnya tak izinkan.

Sebenarnya dari zaman dak Kakak dulu, masa dorang kecik susah nak dapat pelepasan main basikal dekat luar rumah. Bila dah besar sikit barulah merasa.. so untuk kes dak Nuha ni.. kenalah tunggu masa yang sesuai sebelum dilepaskan.




StatusHati: Mountain Bike idaman hati..




2 comments:

Acik Erna said...

Cantik basikal pink dah Nuha..mesti seronok sangat dia dapat basikal pink

Ann Ishak said...

bila mak budak nak dapat mountain bike tu :D

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...