Followers Remaja Purba

Wednesday, April 2, 2014

Paparazzi yang terlampau..






Kita tenangkan hati.. jangan kusutkan fikiran



nampak macam tak nak bergambar..
sebenarnya nak buat 'peace' tapi habis semua jari dikembangkannya..







psstt: Biarlah hanya kisah yang menarik dan ceria terkandung di sini.. yang tak best kita buang ke tepi.. tapi andai tak tertahan satu hari nanti.. ternoktah jua di dalam blog ini..





20 comments:

Petak Bunga said...

okaloh..
malu-malu comel..
peace jugak.. dua jari ek.

Nurzakiah Hanum said...

TOMEI2

t.a.t.a said...

Sama macam BG. Dulu bila saya ajar sign peace, dia pi kembangkan lima jari dia. Hahaha.

norhidana miswan said...

wahhhh gaya posing mcm retis nk elak paparazzi

Nanie said...

malu tapi mau... hehehe

Kira Sakura said...

sungguh la. ingatkan nak kata "nooooo!!!!!" hihihihi

NM03 said...

plis, saya artis tersohor, jgn amek gambar saya! hehehe

Kniedaz said...

alahai..cute sungguh...
kadang bila tak ceria, nak tulis yang ceria pun tak best

sal ya said...

Peace smp tutup muka habis.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.aizamia3..

hehe..gaya macam NO PAPARAZI PZZZ! :P

*menepuh segala ujian yg mendatang

❤Kamsiah❤ said...

dah macam posing malu2 meow la pulak...

:: idzwa :: said...

oh noooo :)

Ema Johari said...

ala...tak nampak muka si comel..

Rai Ourkizuna said...

rasa nak gigit gigit je jari nuha.. geramm.. hahaa

amirah said...

huhu....sama mcm arissa je gaya peace nuha ni...

Daddy Ziyyad said...

laaaaaaaaaa..buat peace rupa rupanya..hahaha

PakcikLie PCL said...

nak berkongsi biar cerita yang baik2 dan boleh dijadikan cerita yg 'menarik' , ada masa hepi dan ada juga masa-masa tak berapa hepi tp tu lumrah dlm reality kehidupan..tak sepatutnya setiap detik dikongsi bersama kpd umum.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comelnya dia buat gaya peace tu.. hehe.. :D

Jay Ar said...

Paparazi yg comel sangat2...

hainom OKje said...

Macam tak terbendung rasa lagi tu AA.....berdoa banyak banyak yeh!
Amboi dak Nuha... jelita berdress lagiii.... hehe....

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...