Followers Remaja Purba

Wednesday, April 16, 2014

Model terbaru Iklan Gardenia 2014



Bab menyakat.. memang semua sepakat..
Lepas tu teruklah dak Nuha menangis cari perlindungan..
Bila sesekali dapat menyakat.. bertambah 'geram' tengok reaksi dia..
Bila terkenang adegan menyakat tu.. terlintas difikiran.. pasti akan rindu dengan moment macam tu bila dia dah besar nanti..




Dia akan senyap bila camera difokuskan pada dia.
Masa ni Babah dia pun sama jadi geng menyakat..






psstt: Alhamdulillah.. misi semalam selesai.. dan setakat ni berjalan dengan baik..



20 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

makchaq said...

Sian Nuha..sampai meleleh air mata..

Misi apa..??nak tau jugak..

eMMe said...

suke kan nyakat anak... hahaha... umpan dgn roti gardenia ke ape tu, hahaha.. misi ape tu? alaa.. lame tak ikuti perkembangan kamu...ni kene slongkar citer lepas2 ni, hehehhe...

❤Kamsiah❤ said...

dulu2 masa anak2 masih bayi,akak mmg 'geram' sapa yg suka menyakat sampai bayi menangis...biasanya ada yg buat2 marah...pastu bila menangis,pujuk...
akak cakap bayi akan keliru...samada kita sayang atau marah..hehe tu cara akak la...

t.a.t.a said...

Ni mesti roti Gardenia tu tak sedap. Model sampai menangis sebab tak nak makan.

Bitt (doubeIS) said...

cute je dook mengalir air mata lagi

Nizam.Ariff said...

Matanya macam berair je... baru lepas nangis ke?

:: idzwa :: said...

aloh aloh aloh....kene dera ye..hehehe..

Jay Ar said...

Sampai sekarang saya suka menyakat anak dan kadang2 isteri. Cuma selepas berpuluh tahun mereka dah arif sangat dengan taktik lapuk saya itu dan tak pernah ambik hati seperti masa budak2 dulu....

JunAina said...

Nasib le...jadi budak paling kecik dalam rumah...eheheheee...

Acik Erna said...

sian Nuha..

Acik Erna said...

sian Nuha..

HeNRieTTa JoSe said...

alahai....sian dia...

Kakzakie said...

Tengoklah airmata pun masih bergenang lagi. Tunggulah Nuha besar mahu org lain pulak yg kena sakat kan Nuha kan...

Tihara said...

seronok kan nyakat budak2 besar ni,
seronok tengok time dia sebek je,
alahai comel :)

diana said...

kesian..jangan la sakat dia..
saya masa kecik selalu orang sakat saya sebab saya suka nangis..hehe..


bila dah besar sapa sakat anak saya saya basuh cukup2..ekekeke...

Ujie said...

beria dia nangis tu..air mata ada lagi. tapi takpela..snap pic boleh diam. :)

Amanda Suria said...

alahai...kesiannya jadi mangsa buli eh..tp comel...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

gardenia, sungguh enak dimakan begitu sahaja.. dh besar leh jd model kn.. hehehe

LENNY JUBILEE said...

Alalalala... siannyer .. apsal nangis... teringat kat my boy kat umah yg selalu mengalir air mata...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...