Followers Remaja Purba

Tuesday, March 19, 2013

Semalam Cikgu call bagitau leher dak Adik bengkak..


  • Semalam aku balik awal.. bawa dak Adik ke Klinik..
  • Leher dak Adik bengkak.. ---> doctor bagitahu bengkak kelenjar..
  • Hari ni dia dapat cuti sakit..
  • Esok akan bawak dia ke ENT, Hospital.. re-check tonsil dia..
  • Patutnya dia kena operate hujung tahun lepas tapi pihak hospital tangguhkan sebab ada urgent case masa tu..
  • Lepas tu kami takde further check up lagi.
  • Tunggu babah dia balik dari outstation dari Langkawi baru bawak dak Adik ke hospital..
  • Dak Kakak ada exam sepanjang minggu ni.. ---> good luck to her..
  • Dak Nuha selesema.. ---> gara-gara seharian dalam aircond kat office minggu lepas..
  • Aku..? Bangun pagi tadi dah rasa tak sedap badan.. ---> macam nak demam..
  • Selesema dah mula menyerang.. dok bersin je..
  • Oh! Janganlah makin teruk.


psstt: Hari ni dak Adik meragam taknak pergi rumah pengasuh.. terpaksalah aku hantarkan kat rumah nenek sedara..





15 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

semoga semua cepat sembuh ye..

Nurzakiah Hanum said...

salam
singgah pagi selasa...

Munnafendy said...

dak adik mmg ada tonsil ke?

Ibu Lala said...

Besar mana yg nak kena operate tu. aloh cian. Kecik
Kecik dah nak kena operate. Harapnye tak memudaratkan la.

lizz said...

moga cepat sembuh yer...saya minggu lepas anak2 pun tak sihat jugak..termasuk saya tak sihat...sekarang musim demam kot...

Daddy Ziyyad said...

Adik mmg kerap kena tonsilitis ya? Tidur berdengkur kuat tak? Kalau mmg ada indication nya, better buang lah tonsil tu

Hidayah said...

alahai....cemana skrg..
tenang tenang ek..

bila anak+mak mula tak sihat..
mmg rasa terabur hidup.

nti update perkembangan terkini ye..
mak kuat semangat yeah.

Hasrina said...

ala sedihnya semoga cepat sembuh

Kesuma Angsana said...

siannyer, moga anak2 sembuh , jaga diri & anak2 juga ye. moga dipermudahakn semua urusan

Ema Blog said...

moga semuanya cepat sembuh..dan good luck for kakak

eLL said...

rindunya dengan semua anak-anak akak. dah besar dah dak adik

nini said...

adoi macam-macam perkara yang berlaku...semoga semuanya akan okey dan dipermudahkan ye kak....

Cik Tia said...

harapnya dak adik tak apa2 ..

Namee Roslan said...

kesiannya. luckily akak dah gi doctor untuk cx up kan ? :O

kay_are said...

mcam mane r boleh bengkak ye.. ape pun semoga adik u cepat sembuh nye..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...