Followers Remaja Purba

Tuesday, March 12, 2013

Danau Kota + Genting Highlands



Kelmarin..
Danau Kota..

Bila dak Nuha cukup tidur, maka aksi di dalam kereta tidak lasak seperti biasa..
Baik je dia nak duduk dalam baby car seatnya tu..


Rumah member hubby..
Celebrate birthday anak sulungnya..
 
tapi yang ni yang bongsu.. dah setahun lebih..
tengok dak Nuha lagi besar dari dia.. baka babahnya.. kihkihkih..



Genting Highlands..
Part ni yang tak tahan.. hubby tak cakap nak naik.. takde dalam plan..
Dengan tak bawak baju sejuk untuk anak.. dahlah petang tu hujan..

Dak Adik kena paksa bergambar..
Anak bujang ni memang susah nak ajak bergambar..
Kat atas.. kitorang jalan cuci mata je..



Masa ni on the way nak balik..
Dak Nuha baru menjagakan mata dia.. Senyap je dia.. tak banyak kerenah..

TAPI..
Bila dah masuk dalam kereta, meragam tak ingat akibat sejuk + letih..




psstt: Takde apa yang menarik pun.. biasa je.. saja nak layan suhu sejuk kat atas tu..

last psstt: Nak try layan awek hubby naik Genting pulak nanti..



15 comments:

Kakzakie said...

Siapa pun tengok Nuha mesti ketap gigi gerammmm. Budak lelaki tu macam takut je tapi Nuha buat muka sajaaa:)

Nurzakiah Hanum said...

syok2

nor laila said...

singgah pagi selasa..as salam...boleh naik Genting bila-bila masa je kan..tak payah rancang pun...lain kali sedia baju sejuk awal-awal dalam bonet kereta,hehe

Nurfaezah Abdullah said...

time is wisely spent with family ^^

:: Mrs.Eady :: said...

syokkkk :)

Asyifa Mustaffa said...

semangatnya nuha....! comey je.....:-)

mama ila said...

cutenye nuha..bambam..gerammm nengok nyer

lizz said...

waa bestnyer gi genting....
cutenyer nuha...

pha is said...

pergi melancong nampak.. hehe

faraherda.razalan said...

Comel pulak tgk dak adik tu. Heheheheh.....tembam je pipi die. Semua pun comel-lah. Spesis pipi comel. Dak kakak, dak adik ngan dak nuha. Awak, post lah pic diorang byk2 lagi pas ni. Suke la tgk pic diorang.

Kesuma Angsana said...

ui jauh ke puncak genting juga ye

アヌム said...

syok jln2 :)

Hanis Azla said...

comel sangat nuha tu.. mmg geram tgk.. dalam tak plan sampai juga ke genting ya.. kdg2 bila dah plan tak sampai2 pula he..he..

Mrs Lurve said...

cantiknya gaun putih merah dia..

Hidayah said...

bestnye...
jenjalan..!

:)

comel nye dak tecik tu pakai gaun...!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...