Followers Remaja Purba

Saturday, June 9, 2018

Baju Raya salah size?


Tinggal beberapa hari lagi untuk kita menikmati bulan Ramadhan sebelum hadirnya Syawal.

Checklist Aidilfitri kali ini:
Kuih Raya
Jangan kata kuih yang dibuat sendiri, jenis kuih yang tunjuk-tunjuk pun takde.

Menu Raya
Masih di peringkat perbincangan bersama ChefHubby.

Duit Raya
Dah siap tukar. TQ to mySIL yang menguruskannya.

Kereta Raya
Akan bawa jumpa Doctor untuk pemeriksaan khas.

Baju Raya
Masih mencari..
Sebenarnya baju yang dibeli secara online dah sampai tapi sayang baju tersebut akhirnya dimiliki oleh dak Kakak kerana ia besar di badanku tapi cantik terletak di badan dak Kakak. Rezeki anak daraku itu. Aku pulak..? Belum ada mood nak mencari yang lain walau ChefHubby cuba ingatkan berkali-kali.


La ni.. cuba kuatkan semangat melawan rasa sakit yang datang agar tidak terus melarat. Bayangkan sepanjang minggu ni hanya sehari aku bertugas di tempat kerja dan hari yang lain hanya terbaring kelesuan di rumah seperti kisah asal di SINI..


StatusHati: Lekaslah sembuh hendakNYA.


5 comments:

Kakcik Nur said...

Semoga segera sihat sepenuhnya, Ina...

Putri said...

Semoga cepat sembuh. Baju raya saya pun bl online saja sebab yg kt kedai x byk pilihan utk ibu mengandung

Warisan Petani said...

Mudah2an dah sembuh

Mohamad Khairil said...

semoga lekas2 sembuh dan dapat beraya dgn gembira :)

ZULHILMI TEMPOYAK said...

glurppp... macam mano ni. xpa. utamakan kesihatan dl. nnt godek2 yg mana juai baju boleh cod ke kan..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...