Followers Remaja Purba

Monday, September 18, 2017

Tindakan Tatatertib.. eemmm..


Dulu..
Aku pernah meluah rasa di SINI.. bukan setakat itu.. malah di SINI juga tapi sayangnya tiada perubahan positif. 


Ingat ni..!!
Aku akan serahkan gambar lengkap profil diri staff yang berpotensi macam ni bukan dekat klinik tapi jugak dekat hospital terpilih supaya doctor bertugas berat dan liat nak bagi Sijil Cuti Sakit (MC) pada orang macam ni.


Jangan manjakan sangat diri tu..!
Sakit sikit MC..
Sakit sikit EL..


Nak sangat jumpa Doctor, tak payah susah-susah dah.. dalam bangunan sendiri tu dah ada.. Hah! Kau jumpalah dia.. pakej dengan sesi Kaunseling sekali kau dapat..


StatusHati: Stressnya aku dengan staff macam ni..



3 comments:

Delimasari said...

jarang g klinik dapat MC

Amanda Suria said...

Tak payah jauh la..sebelah meja SA ni je haa...mcm tu..almost every week...letih dah...ni dah preggy lagi letih...

HeNRieTTa JoSe said...

Mcm mcm ragam manusia kan....

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...