Followers Remaja Purba

Monday, January 13, 2014

Nasib baik awek hubby tak mengalami kecederaan lebih parah


  • Lepas selesai urusan persekolahan dak Kakak dengan dak Adik.. masalah kereta pulak menyusul..
  • Tu nak gedik manja kat hubbylah tu..
  • Kejadian berlaku Jumaat minggu lepas.. ingatkan sekadar masalah kecil tapi naluri aku kuat mengatakan awek hubby tu ada masalah besar..
  • Dan.. memang betul.. pagi Sabtu aku terkena masa amik dak Kakak dengan dak Adik balik dari kelas Iqraq kat sekolah..
  • Dak Kakak takut.. aku panik tapi berusaha jugaklah pandu sampai rumah..
  • Syukur Alhamdulillah awek hubby a.k.a miss Kelly tak mengalami kecederaan lebih parah..






 
Penukaran Radiator baru akan dilaksanakan pagi ni memandang doctor peribadi awek hubby sibuk seharian semalam..




psstt: Hari ni ramai bercuti.. sunyi je kat office ni..



14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syukur2

Eza Ridzwan said...

keta i dah 2x tukaq radiater sejak pakai 15 thn lepas....skali tu memg rosak..skali lg tu sbb eksiden...nak tukaq keta baru, memg idak leee....huk!huk!

t.a.t.a said...

Sunyi? Boleh update blog eh? Hehehe.

Rai Ourkizuna said...

enjin jadi panas sangat ke kak..?

semoga awek encik hubby cepat sembuh..

msredcheesecake said...

seb baik... kalau tak susah madu dia...hheee

ZazaMyMoon said...

mintak awek baru kot tu.. hehe

Kakzakie said...

Mujur bolen sampai rumah lagi. Lepas ini dpt radiator baru oklah..

UmmuAidan-Arissa said...

Alhamdulillah tak parah mana yer..kalau tak susah nanti kan kena bg attention lebih2 lak..:)

Aziela said...

Apa masalahnya tu dik?

Queen Teratai said...

seb baik xde ape2 kan... Alhamdulillah... esok kita keja tau.. huaaaaaa

Tinta Lana said...

Salam.

Sepanik saya bila dalam perjlnn dri kmpg ke putrjya, spnjg memandu tu, keta bergegar mcm apa je,huhu

Tawakal sajalah waktu itu. Syukur takda apa yg berlaku.

Sayangku Zie said...

awek tu kalau sakit kita pun sakit jugak.. huhu

detik ilham said...

salam

jom singgah blog saya. saya orang baharu dalam dunia blog ini. sempena pembukaan blog saya. pelbagai hadiah menarik saya sediakan. siapa cepat dia dapat. cepat sebelum terlambat www.detikilham.blogspot.com

Pha Is said...

miss kelly..?? amboi nama.. hahaha

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...