Followers Remaja Purba

Wednesday, September 1, 2010

Birthday Ammar

28 OGOS 2010 (Sabtu)

Genap 3 tahun.
Takde pun celebrate birthday ammar cuma agihkan jajan yang aku dah siapkan dari awal untuk anak-anak jiran dekat rumah. Ikutkan hati nak buat tapi sebab hubby pun lewat sampai rumah tu yang langsung takde buat.

Si Kakak pula bising kenapa untuk dia takde, letih aku terangkan tapi si kakak tetap mendesak, ni kes tak boleh lebih kuranglah ni.


Nota:
Sabarlah ye kakak, 20hb. ni ibu belikan 'something' untuk kakak ye.

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...