Followers Remaja Purba

Monday, September 6, 2010

Raya bakal menjelang tiba

DAM DAM DUM BUNYI MERCUN...

pejam celik celik pejam, dah nak raya.

Aku?
Berbeza kali ni, hubby jarang dapat berbuka puasa bersama. Kakak Irah pula berpuasa buat kali pertamanya. Manakala persiapan raya agak meriah (kira balas dendam tahun lepas).

Tema: hijau (sedondon anak beranak)


Sepanjang Ramadhan aku agak penat berbanding hari biasa: terkejarkejar nak balik sediakan juadah berbuka (walaupun setakat beli kat bazar Ramadhan).

Aku hanya akan bercuti selepas hari raya, hubby cuti sehari sebelum raya.

Perancangan raya:
Belum diputuskan nak balik mana tapi confirm akan balik kampung.

Kereta: malam ni baru nak hantar kat Along untuk service.


DAN...
Sekarang nih:
Menghitung hari nak raya
Perasaan: agak teruja.

DAN Lagi best:
Semalam kena minyak panas masa goreng ikan, tak comel dahi dan leherku.


Yang TAK best:
Lepas raya: Kena pergi kursus kat Cherating.

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...