Followers Remaja Purba

Monday, September 20, 2010

member YM Selayang

16 SEPTEMBER 2010 (Khamis)

Hari Malaysia.

kali pertama aku nak jumpa member YM aku ni, sekarang dia dah menetap di Ipoh.

Macam mana kenal?
Dia add aku pasal ‘buah zuriat’. Dari situlah mulanya perkenalan, nak kata rapat tak juga. Open House kat Selayang tu rumah mertua dia dan bapa mertua dia bekas pengulas sukan kat RTM dan masa Piala Dunia baru-baru ni. Patutlah macam kenal.

Baby dia baru 3 bulan masa aku jumpa tu. Boy – nama dia: Azad Isyraf. Dekat 3 tahun kahwin baru dapat Azad. Alhamdulillah.

Bilalah agaknya kita dapat jumpa lagi kan G?

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...