Followers Remaja Purba

Monday, October 19, 2009

Jamuan Hari Raya 8th Floor opisku

19 OKTOBER 2009 (Isnin)

PAGI…
Tolong-menolong sebelum majlis bermula.

Apa yang penting?
K.E.R.J.A.S.A.M.A… mkn.. mkn… mkn…


antara juadah secara 'pot luck' dari office mate aku.

Antaranya:
Lemang, sate Haji Samuri (aku suka sambal dia), Laksam, rendang ayam, nasi impit, kuah kacang, nasi tomato, masak lodeh, spagetti, daging masak hitam, sambal ikan bilis, kuih-muih, sagu mata, kek, puding caramel, buah-buahan, air koktel.




kami menunggu Prof. Zita untuk bersama-sama meraikan Jamuan Hari Raya, terima kasih Prof. sudi datang memeriahkan suasana.


masa makan



Selepas makan, acara packing dan mengemas.


Menu terakhir aku - laksam (sebenarnya aku tak reti makan laksam ni, tu yang tukar kepada sambal ikan bilis)


Memang sedap dan best cuma kurang happening sebab ramai bos-bos takde, ada lawatan tapi tetap menarik sebab makan free.

2 comments:

F A R Y N said...

di saat tgh kelaparan,terliur tgk sume makanan tu..huwaaaaa

aizamia3 said...

disaat kekenyangan pulak... tgk sepintas lalu pun tak mau... huhuhu....

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...