19 OKTOBER 2009 (Isnin)
PAGI…
Tolong-menolong sebelum majlis bermula.
Apa yang penting?
K.E.R.J.A.S.A.M.A… mkn.. mkn… mkn…
antara juadah secara 'pot luck' dari office mate aku.
Antaranya:
Lemang, sate Haji Samuri (aku suka sambal dia), Laksam, rendang ayam, nasi impit, kuah kacang, nasi tomato, masak lodeh, spagetti, daging masak hitam, sambal ikan bilis, kuih-muih, sagu mata, kek, puding caramel, buah-buahan, air koktel.
kami menunggu Prof. Zita untuk bersama-sama meraikan Jamuan Hari Raya, terima kasih Prof. sudi datang memeriahkan suasana.
masa makan
Selepas makan, acara packing dan mengemas.
Menu terakhir aku - laksam (sebenarnya aku tak reti makan laksam ni, tu yang tukar kepada sambal ikan bilis)
Memang sedap dan best cuma kurang happening sebab ramai bos-bos takde, ada lawatan tapi tetap menarik sebab makan free.
di saat tgh kelaparan,terliur tgk sume makanan tu..huwaaaaa
ReplyDeletedisaat kekenyangan pulak... tgk sepintas lalu pun tak mau... huhuhu....
ReplyDelete