Followers Remaja Purba

Monday, October 5, 2009

Klinik Surgeri, PPUM

05 OKTOBER 2009 (Isnin)

PAGI:
Bawa ammar ke PPUM, further check up di Klinik Surgeri, sampai PPUM pukul 9am, Parking full!! Biar betik, penatnya.

Di Klinik Surgeri, agak lama tunggu giliran dan penat melayan kerenah si ammar yang tak reti nak duduk diam.


Dr. Margaret, Bahagian Plastic Surgery and Burn, orang kuat team dia. Anyway thank you so much doctor, i appreciate your kindly help (sebenarnya aku dah lama teringin nak ambil gambar dia tapi segan, akhirnya dapat juga & she's really cool and sporting)



Doctor Margaret ambil gambar tangan ammar (gambar sebelum dan selepas untuk rujukan team dia)


Next appointment pada 28 Disember 2009 - Isnin.


Petang:
Kakak Irah pula dah mula menunjukkan tanda-tanda nak demam, badan dh mula panas, makin pun sikit je.

1 comment:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...