Followers Remaja Purba

Wednesday, September 9, 2009

Picture before & after operation


08 SEPTEMBER 2009 (Selasa)

On the way to PPUM

Gambar tangan ammar sebelum operate, dia tak bagi ambil gambar tapak tangan dia.

Inilah dia muka baru bangun tidur, staff nurse di situ ajak gurau pun dia buat tak layan je.

Tengah pujuk nak tukarkan baju

Dah siap pakai baju dan standby nak masuk ke dalam dewan bedah

Dekat 5 jam tunggu.
Akhirnya:
Ammar merengek-rengek taknak baring nak dukung, puas jugalah nak memujuknya

Tangan ammar dah siap berbalut

Kesan ubat bius, masih mengantuk

Ammar dah bangun dan tengah tunggu doctor datang tengok pastu baru boleh balik


No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...