Followers Remaja Purba

Thursday, December 20, 2018

Sedang mengalami alahan teruk..?



Dah lama tak aktif bersukan terutama futsal dan ping pong sejak kes aku dikejarkan ke hospital di SINI..


How I miss this very much?


Also this one..


Gambar kedua itu..?
Sebenarnya hampir tiga bulan lamanya aku tak memasak di rumah. Kalau ikutkan pengalaman, biasanya dikaitkan sindrom alahan teruk..? eerrr.. tapi bukan itu sebenarnya yang berlaku pun..


Umum mengetahui en. Hubby memang memanjakan aku kalau bab masak ni.. oh! How sweet aku rasa tetiba tapi percayalah bukan itu realitinya. OK.. dah jangan mulakan bunga-bunga perasaan itu.


Takpelah.. sementara ada masa beberapa minggu lagi sebelum nak masuk tahun 2019 ni, biarlah aku gedik manja sepuasnya.. nanti aku peganglah balik sudip, senduk, pisau tu semua. 



StatusHati: Berusaha cuba menerima keadaan semasa..


4 comments:

Kamsiah yusoff said...

Ingatkan alahan teruk sbb ehem ehem hehe

ejulz said...

semoga cepat sembuh..

Unknown said...

Semoga semuanya baik-baik sahaja... :)

aizamia3 said...

Kak Kamsiah Yusoff:
Hehehe.. takdelah kak.. kalau ada InsyaAllah akan saya umumkan..


Ejulz:
Alhamdullah.. makin baik sekarang..


Unknown:
Alhamdulillah.. terima kasih kerana mendoakan..

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...