Followers Remaja Purba

Thursday, November 15, 2018

The Blacklist


Jatuh bangun Raymond 'Red' Reddington dalam drama bersiri THE BLACKLIST. 

 Sumber en. Google

Antara watak utama dalam drama bersiri tersebut:
James Spader as Raymond 'Red' Reddington
Megan Boone as Elizabeth Keen
Diego Klattenhoff as Donald Ressler
Ryan Eggold as Tom Keen
Harry Lennix as Harold Cooper
Amir Arison as Aram Mojtabai
Mozhan Marnò as Samar Navabi
Hisham Twfiq as Dembe Zuma


Tiap watak penguat cerita antara satu sama lain. Bertambah menarik bila mengetahui Keen adalah anak kepada Reddington cuma sayang watak Tom akhirnya mati di  mana watak Tom antara watak kegemaran aku selain dari Ressler; dan masih menjadi tanda tanya dalam diri aku, beg berisi tulang manusia disembunyikan dari pengetahuan Keen, ada bersangkut-paut dengan Red.. ke aku yang dah terlepas pandang..?






Musim pertama di mana Reddington menyerah diri kepada pihak berkuasa dan pada musim keempat ada satu episode kisah disebalik kenapa Reddington menyerah diri kepada pihak berkuasa.



Terkini..
Makin berkembang watak pada keluarga 'The Blacklist'.. kali terakhir hingga musim kelima je dapat aku tonton. Masih banyak persoalan yang belum terjawab pada watak Reddington itu lagi.





StatusHati: 'Blacklist' kan je mereka yang tak layak berada dalam hatimu itu..

3 comments:

Dunia Zumal said...

Nampak best citer ni

Pha Is said...

tengok dari season 1 sampai 2 ja.. lepas tu, ntah, rasa macm x de mood.. bukan taste saya kot.. heheh

Unknown said...

cerita ni mmg best tp 2019 ni dah tak ade siaranya di ntv 7

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...