Followers Remaja Purba

Friday, April 20, 2018

Hadiah Top Komentar Mac 2018



Sepanjang bulan Mac 2018 aku cuba membuat sesuatu yang dah lama sebenarnya aku tak buat di mana secara konsisten aku meninggalkan komen pada setiap entry di dalam blog Suria Amanda (SA). Niat aku masa tu nak cuba dapatkan salah satu hadiah yang ditaja oleh beliau. Alah.. sesekali nak gila glam. tak salah kan.. hehehe..


Hadiah diterima dari blogger Suria Amanda (SA) bagi Top Komentar Mac 2018.
Kisah asal di SINI..
Perfume kiri dan kanan tu aku order dari kawan SA sebenarnya.


Alhamdulillah.. Hadiah bee venom 'Hand Rejuvenating Creme' dalam selamat tiba kelmarin lagi tapi baru semalam try cuba test hadiah yang diterima. Terima kasih buat Suria Amanda a.k.a SA @ GengMental.. Thank You Very Much.. sayang kat awak.. muahh.. muahhh..


StatusHati: Dah lama teringin nak Bee Venom Moisturizer..



4 comments:

Amanda Suria said...

Alhamdulillah..sampai jugak akhirnya...suka kalau u suka..ehh..hehehe..thanks rajin komen utk Mac ye..

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Dunia Zumal said...

Tahniah yer. Zumal dah lama tak pergi blog SA tu...

Putri said...

Tahniah....
Moga ada rezki saya pulak lps ni

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...