Followers Remaja Purba

Tuesday, January 12, 2016

Tak cedera cuma terkejut..


Dari pagi tadi, ada je rasa tak kena di hati..
Nak update blog.. aku delete balik entry yang aku nak publish tu..
Idea ada tapi tak cukup kembang untuk aku dendangkan di sini..


Berbalik kepada entry semalam, dak Nuha sebenarnya takde apa-apa..
Lebih kepada rasa takut dan terkejut gara-gara jatuh tangga..
Terima kasih pada kawan-kawan yang mendoakan..
Alhamdulillah.. dak Nuha tak demam dan takde apa-apa kecederaan pada badan dia.. syukur sangat-sangat..
Lepas ni, kena lebih berhati-hati..


Berkerut dahi memikirkan cara nak keluarkan buah limau bali tu..


'kite ok.. uncle dengan auntie jangan risau ek..'



StatusHati: Rindukan dirimu..


14 comments:

Anum said...

sedapnya

norhidana said...

alhamdulillah kalu tkde apa2.... nampak senyum hepi tuh...

Izwa Kamaruddin said...

alhamdulillah!~

saniahibrahim said...

Lah ,comelnya pakai topi kulit buah tu..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Alhamdulillah Nuha ok. Comelnya pakai 'topi' tu..

Jobdirumah Buat Duit said...

Alhamdulillah sihat tu.. ;-)

lieyalatif said...

hahaaha comel sangat...helmet kulit limau..redhoo jek kene buli gituuu...

alhamdulillah takde ape yg serius...risau gak kalo ade demam2 ke muntah2 pas jatuh tu...

Liyana Anuar said...

hepi je muka tu..oklah tu :)

Kakzakie Purvit said...

Hihi... awak tu comel sangat tau
Pakai topi pamelo pun cute:)

Kak Vit said...

gambar yg first bersumgguh-sungguh nampaknya dan kopek buah tu.. yg gambar last eh, eh dah senyum lebarr... manis lagi... hehe..

Wak Lat said...

syukur je mak., dlm hati sape yg tauuu., huhu2

Bunda_nora said...

Kitorang pun okay jer...haha..cute

Mummydearie said...

Aduhai, berdebar-debar dalam hati tengok kecomelan Dak Nuha ni awak oi! Hahaha...dah mulalah tu, dah mulalah MD nak pasang jarum 'peniti' kat anak dara orang ^_^

Kalau tengok gambar, memanglah Dak Nuha tak apa-apa aje gayanya. Comel betul.

Aiza, Dak Nuha tak masuk tadika lagi ke?

arzmoha said...

alhamdulillah tak ada apa-apa...siapa tak risau bila anak-anak berlaku musibah kan?

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...