- Menu semalam..
- Masak sup ketam untuk dak Kakak, dak Adik dan dak Nuha.. kononnya nak pancing selera dorang..
- Tapi yang mengabihkan.. mak budak ni jugak..
- Mana aku tak kembang.. sampai dekat tengah malam sesi menternak lemak masih giat diusahakan..
- Nasib baik tempat niaga hubby jauh, kalau dekat mahu layan Char Keoy Teow pulak..
- Menu hari ni..
- Hari ni gantung kuali, simpan periuk ---> tak masak..
- Akan menghadiri majlis perkahwinan di PJ dan seterusnya akan melepak di rumah MIL..
- Kat rumah aku je gantung kuali, simpan periuk tapi kat rumah MIL tak..
- Kat sana nanti confirm aku gedik manja kat hubby main masak-masak kat dapur.. kehkehkeh..
psstt: Walaupun kuali bergantung, periuk disimpan.. tetapi tidak blog..
haha menternak lemak sampai kemalam...takpe..sup ketam tu tak mengemukkan..
ReplyDeletehahaa kelakar laa..
ReplyDeleteingat ade menu hari nie, hehee
siap gmbar kuali trgantung lg tuu..
elok2x pergi kenduri tuu ^^
ketamm, lme nye tak makan..
lama sgt2x..
amboi.. gambar tinggal kulit je..? hehehe..
ReplyDeletebestnyer dapat gantung kuali..kuali kat umah niekalau leh bercakap nangis dier asyik kena bakar jer..huhuh
ReplyDeletehehe.comey ja kuali tuh hehe..amboi terangkat aih tgk ketam tu.yummy
ReplyDeleteRajin jugak gi rumah MIL yeh...
ReplyDeletePaling best kalau gantung kualikan AM hehe tambah lagi kita cuma suap masuk mulut je
tengah ada selera makan, makan jer lah..tapi kene rajin bersenam dan banyak minum air kosong...
ReplyDeletelama x mkn ketam..
ReplyDeletehahahahahaha
ReplyDelete