Followers Remaja Purba

Tuesday, September 24, 2013

Kursus di Suria Beach Resort Cherating, Pahang


Penat Bengkel seharian di Putrajaya tak hilang lagi, kena pergi pulak kursus 3 hari 2 malam di sini..
Suria Beach Resort Cherating, Pahang

Pandangan dari jalan masuk hotel..

Di lobi hotel..

Petang Jumaat sampai.. malam tu dah start program..

Belum masa nak terjun kolam..

Dah ada peluang tapi aku tak join.. letih.. duduk dalam bilik berehat..


Pemandangan dari arah pantai..
Pagi hari terakhir kursus baru dapat jejakkan kaki ke pantai..

Kalau family day best ni.. ruang yang ada luas..
tapi kalau ada anak-anak.. dorang tak pandang lain dah selain mandi kolam..


Suasana di waktu pagi.. tenang dengan deburan ombak Laut China Selatan..
Matahari pun belum bersedia nak menampakkan diri..


Layan cik Nikon sambil hadap suasana ni best ni..

Nak hadap lama-lama tak boleh.. masih ada baki program sebelum balik..




psstt: Hari ni baru lapor diri.. Lusa cuti balik.. berkurangan lagi cuti aku nampak gayanya..



18 comments:

Asyifa Mustaffa said...

Cam best je...

Kakzakie said...

Mata aje pandang laut tapi minda ingat 3 permata di rumah:)

Nurzakiah Hanum said...

best place

Al Kisah said...

nice..boleh singgah nie

QueeN TerataI said...

aduh tiba-tiba mood cuti2 dh smp kak tgk pic2 akak ni... hehehe

❤Kamsiah❤ said...

cantiknya tempat tu (hotel/resort) mana yg tak cantik hehe..tp lagi cantik kalau dok situ..disponsor...

makcik tempe said...

nak ituttttt : )

Rai Ourkizuna said...

best cemana pun kurang bermakna kalau takde anak2 dan suami kan kak..

Riedaffya ibrahim said...

tempat ni mmg cantik n cool kan...pernah dtg sni tahun lepas bercuti..

JunAina said...

Akka dah unpaid leave utk tahun ini...:(

Pantai amat lah mendamaikan.

eMMe said...

best kursus kt tepi laut, dengar tak desiran ombak, heheh.. mesti la bestkan, tapi lagi best kalo de anak2 skali. leh gak bersama2 keluarga sambil berkursus kan...

.:fyzz:. said...

cantik la ..berkursus and dpt rehatkan minda..

uncle gedek said...

Ada minah saleh berjemor tak kat sana? Kalau ada nak jugak pegi... Hehe

pha is said...

waa.. pergi kursus mcm pergi bercuti je...

mama leen said...

bestnya kursus jauh.. tak penah lagi dapat kursus jauh2 ni

makchaq said...

Kat ofis kami jangan harap la nak berkursus jauh2, semua inhouse je..

Kesuma Angsana said...

mmg best kat sini kan !

アヌム said...

syoknye g kusus tmpt best..bole layan pantai lg..hehee

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...