Followers Remaja Purba

Monday, January 7, 2013

Selamat Kembali Bertugas..


  • Seminggu bercuti rehat menguruskan dak Kakak dengan dak Adik ke sekolah.. ---> hari pertama persekolahan je pun.. lepas tu kami pantau dari rumah je..
  • Dak Nuha kami hantar kat rumah pengasuh bagi dia biasa.. maklumlah sebulan lebih dok dengan nenek a.k.a pengasuh lama dia.. ---> takmo dia culture shock..

Pagi tadi..
  •  Dak Kakak dengan dak Adik mintak babah dorang hantarkan.. sesekali nak gedik manja dengan babah dorang.. ---> aku tengokkan aje..
  • Start hari ni ada sorang akak ni tumpang aku pergi kerja.. Aku kena pandu slow..? Alamak.. tak retilah.. camane ek..


La ni..
  • psstt: Sempat update blog.. padahal kerja berlambak.. tak kira.. nak update jugak..
  • psstt lagi: Sabtu lepas aku buat Majlis Bacaan Yassin kat rumah aku.. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.. ---> gambar akan diupload kemudian sebab masih tersimpan dalam NIKON..
  • last psstt: Ok.. dah boleh sambung kerja balik..


7 comments:

Anum said...

salam pagi
singgah umah sis

Asyifa Mustaffa said...

Selamat lah smua ye....
Eceh....tang NIKON tu...awat smua besor urufnya.....cer cite...ce cite.....hehe....~ayat gedik nak tau.....!

faraherda.razalan said...

Byk betul cuti awak. Cemburu lak sy. Heeee~ Wah, awak tak penat ke dgn rutin harian awak? Anak kecil. Keje. Majlis. Klu sy, sure melepek. Huuuu~

Daddy Ziyyad said...

akak tumpang gi kerja tu pregnant ke apa kena bawak slow?

Afasz said...

kene mesti dah biasa bawak laju. pastu bila org baru tumpang kene la bawak berhemah sikit :D

pena rozie said...

Dah lame tak singgah.... Rozie pun dah kembali rutin biase. Ruti kembali ke sekolah....

ariana said...

Samalah kita..akak pun kembali kpd rutin bekerja stlh lama bercuti..slmt thn baru ai..;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...