Followers Remaja Purba

Tuesday, January 1, 2013

Happy New Year..? ops.. Happy Anniversary lalink..


  • Gigih aku bangun tengah malam gara-gara hari pertama tahun baru 2013 ni..
  • Lagi gigih disebabkan hari ni 'Hari Ulangtahun' aku bersama hubby..
  • Dah tentu gedik manja lebih hari ni.. kihkihkih..

  • Apa-apapun..
  • Happy Anniversary to me and my chef hubby..
  • Moga sentiasa di bawah lindunganNYA dan dianugerahkan kesihatan yang baik agar tahun depan cik puan isteri ---> akuler tu dapat lagi besar punya hadiah berbanding tahun ni..
  • Hoyeh.. hoyeh..

Inilah dia hadiah in-advanced.. sebulan awal aku dapat..
Boleh tahan sampai tak tahan perasaan jadinya..
Masalah utama sekarang.. ada sape-sape nak volunteer jadi guru tak rasmi aku tak..
Ajar guna Nikon tu..
Samsung tu dah pandai guna dah.. hahaha..
Percayalah.. ini kali pertama aku guna kedua menda tu..
 
 
DAN..
 
This is for you lalink..
tayar ye..?
Ops.. thats our latest baby in da house..
Gambar penuh..?
Aku pulak tak sanggup nak masukkan..
Nanti orang cakap aku over lah pulak..
 
Apa-apapun.. moga hidup kami happily ever after..
Dak Kakak dah ada geng ---> dak Nuha..
Dak Adik..? errrkkk..
 
 
psstt: Sejam aku amik masa nak upload entry ni gara-gara layan Hawaii Five-0.. terlebih focus on that series..
 
psstt lagi: Nak peluk Nikonlah pulak.. asyik peluk hubby dengan dak Nuha je.. kahkahkah..
 
last psstt: Goodbye 2012 and welcome 2013..
 
 
 

11 comments:

Kakcik Nur said...

Selamat tahun baru Ina dan selamat menyambut ulangtahun perkahwinan bersama suami tersayang. Semoga 2013 ini mebawa kegembiraan yang berganda2 buat Ina seisi keluarga. :)

Cik Ummi said...

wahhhhhhh...bestnya akk !!

i really want those things. nampaknya akk yg dah terlebih advance ni..mehehe


happy new year akk and hubby ! may Allah bless your family always <3

lebiuuuuuu

pha is said...

selamat menyambut annyversary... smoga berkekalan hingga ke syurga...

pergh... nikon d5100.. pergh.. pergh.. tayar apakah itu...??? pergh... musykil2... hehehe

Lulu Caldina said...

selamat tahun baru kak, hepi anniversary.. :)

Rai Ourkizuna said...

happy anniversary kak.. waaa.. bestnya hadiah anniversary.. nanti gather gather boleh la kami tumpang posing..hehehe..

QueeN TerataI said...

happy anniversary.. sorry la lbt wish.. baru on9 arini... semoga kekal bahagia bersama suami dan anak2 yer... moga dipermurahkan lg rezeki kak ai sekeluarga

yusnzie said...

mana aci tunjuk tayar jer huhuhuhu....

kay_are said...

kemain lagi adiah aniversary.. nikon ngan galaxy tu.. best2.. pastu reply lak macam dengan motor je.. murah rezeki betul ni.. moga kekal hingga akhir hayat ye.. =)

intanfirdaus247 said...

Walaupun terlambat tetap nak wish jugak..hehe/./Happy Anniversary!!

Kesuma Angsana said...

tahniah & happy new year juga .. all the best in 2013

Asyifa Mustaffa said...

Ohhhhh....itu gupenya....

Lupa nak wish.... Hepy belated anivesary....:-)

Telepas rupanay n3 nie....kiki....sure gambor tebabor pas nie....!
Ada blog yg ajar guna dslr nie.....guna bhasa melayu lg....nnti sy bgi....lupa link dia....:-)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...