Followers Remaja Purba

Monday, January 28, 2013

28 JANUARI 2013.. apa yang penting sangat dengan tarikh tu ye..


  • Pada tarikh ini.. pukul 7:25 di sebuah hospital.. debaran diganti kegembiraan dengan lahirnya seorang puteri sempurna sifatnya..
  • Terima kasih pada doktor dan jururawat yang menyambut kelahiran bayi tersebut pada tarikh itu.
  • Juga telah membantu ibunya melalui pengalaman pertama tersebut..

  • KINI..
  • Setelah aku sendiri merasi pengalaman melahirkan dak Kakak.. dak Adik.. dak Nuha.. baruku tahu bagaimana ibuku dulu bertarung nyawa untuk melahirkanku ke dunia..
  • Terima kasih mak.. juga syukur kerana mak sihat sehingga kini..

  • DAN..
  • Pagi-pagi mak call aku..

SELAMAT HARI LAHIR ALONG..
MOGA PANJANG UMUR DIMURAHKAN REZEKI..
MAK SAYANG ALONG..
 
Terharu rasanya.. terima kasih mak.. terima kasih mak.. amin..


psstt: eeemmm.. Hadiah.. eemmm.. dah dapat pakej awal dari hubby sebenarnya pada 1 JANUARI 2013 yang lepas..

psst lagi: Malam tadi pre birthday (dah macam pre wedding pulak..) kat steamboat area nak ke Puncak Alam.. bersama hubby, atok dan nenek..

last psstt: Hari ni eeemm.. tak tahu lagi sebab dak Kakak dengan dak Adik kat rumah atoknya.. esok jelah aku share story..


12 comments:

Pen Biru said...

happy bday..semoga pjg umur n murah rezeki

Qashmere said...

Selamat Hari Jadi Along....

Asyifa Mustaffa said...

epy besday....semoga dipanjangkan umur....dan dimurahkan rezeki.....yg keberapa lak tu...?
Bez sehari je kita yek....smlm my besday gak....hehe....

Munnafendy said...

hepi bday kak ai!!!

romantiknya mak... :)

QueeN TerataI said...

happy besday kak.... semoga bahagia selalu...

Abil Fikri Ahmad said...

Ehhhh..sama bday kita..Happy bday to u and happy bday to us....

Daddy Ziyyad said...

Hepi besdayyyyyyy,!!!
Moga diberkati kehidupan sentiasa...

azieazah said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran to AIZAMIA. Semoga sejahtera dan sukses selalu...

Hasrina said...

happy birthday wishh more happiness come to ur life

Kesuma Angsana said...

happy belated birthday ye along !

YanaUjang said...

happy belated besday kak! semoga dimurahkan rezeki dan sentiasa berbahagia dgn famili tercinta til jannah..amin :)

Hidayah said...

alamak..hepi belated bday kak ai..
;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...