Followers Remaja Purba

Tuesday, January 22, 2013

Dak Nuha lagi..


  • Keadaan dak Nuha sebenarnya ok..
  • Tapi petang Jumaat tu aku gagahkan juga ke hospital disebabkan dak Nuha langsung tak boleh didukung..
  • Sakit kat bahagian tepi dada sampai ke perut..
  • Rupa-rupanya dia tergeliat..
  • Tapi dalam masa yang sama suhu badan dia tinggi tu yang terus ke hospital..
  • Alhamdulillah petang Sabtu dia semakin ok dan mula melasak balik ---> pinjam perkataan dak Yana..
  • Itupun lepas atok 'wak dollar' urutkan sikit badan dia..
  • Dua hari tu memang aku tak bagi langsung dak Kakak dengan dak Adik dukung dak Nuha..
  • Kesian kat dorang, nak main-main pun tak boleh..
  • Pagi tadi.. dia taknak pergi rumah pengasuh.. semakin bijak.. keluar rumah nak.. masuk dalam rumah taknak.. Nuha.. Nuha..
 
 
 Bila sesekali dia tak melasak, rasa pelik pulak..


psstt: Hujung minggu ni ada walimatulurus anak jiran kat rumah FIL.. 



7 comments:

Anum said...

tomei2

QueeN TerataI said...

Alhamdulillah kalau x apa2.. tula MIL Queen pun selalu je suruh bawa anak g urut kalau baby demam.. sbb kdg2 demam urat.. lg2 babykan.. kita duk dukung2 tu...

Munnafendy said...

lor kesiannya nuha...camana plak bleh tgeliat? salah dukung?

Hasrina said...

get well baby

Kakzakie said...

Kadang sebab salah dukung pun boleh tergeliat memang ai. Lagi pulak Nuha dah lincah, takut si kakak belum kuat lagi nak pegang - suka memanglah suka macam kita juga dapat gomol kan syok - lagi-lagi macam Nuha ni...

faraherda.razalan said...

Uish...seram sy baca. Tergeliat? Sy tak nah ade experience. Tp mcm saspen la wak!

Kesuma Angsana said...

moga semuanye ok ye... risau bila anak2 kecil ni sakit n x tau nak cakap sakit ape kan

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...