Followers Remaja Purba

Friday, August 28, 2009

tOdaY is MQA bEsDay...

28 OGOS 2009 (Jumaat)

HaPpy biRtHDay tO yOu SaYaNg.
Moga panjang umur dimurahkan rezeki.


Nak ceritalah ni, sebenarnya aku lupa hari ni birthday ammar. Pagi tadi on d way to office tetiba teringat hari ni 28 Ogos dan alahai ibumu ini bukan lupa cuma sejak malam tadi pinggang ni sakit tu yang lupa tapi malam ni kita celebrate ye, muaah3x.

4 comments:

danishdanialdanishaku said...

Hepi Beday Ammar..,
semoga panjang umur n murah rezeki...
serta menjadi ank yang soleh..AMINNN...

aizamia3 said...

mewakili ammar... tq tq auntie yanz...
igt x... u penah beli bear kecik utk kakak irah...? smpai skrg tiap kali dia main bear kecik tu mesti dia ckp... nih kwn ibu bg... sape eh? lupalah nama... then bile kite gtau kat dia... dia ckp lak kat ammar... nih auntie yanz bg kakak... adik xde... huhuhu...
mmgler sbb masa tu adik dia belum ada pun...

danishdanialdanishaku said...

hehehe...sayu..jiwa i dengar...i ada hadiah tuk ammar..tapi kat M2...smalam i..bawa tapi tertinggal sana...kalau u free nanti..jenguk2 lah i kat M2 ekkk....

aizamia3 said...

nih baru baru bukak n baca komen akak... anyway tq very2 much bg MQA hadiah...
mesti kakak dia jeles... huhuhu... terima kasih kak... waaaa... sedey nih... dahler mlm td ngadu kat akak... uwaaaa...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...