Followers Remaja Purba

Monday, November 11, 2019

This kind of people you should..


Aku mengambil pendekatan..

"This kind of people you should ignore after kita dah usaha cakap & explain. The more we talk, kita sendiri yang panas so anggap je dia tak wujud. Apply to semua situasi berkaitan. Okbai".


'Don't Trust Anyone.'
Teringat aku pada kisah bila hak peribadi dicerobohi di SINI.. Betapa 'prihatinnya mereka' dalam memantau rutin harianku di tanah jajahan ni.

TAPI..
'When you're tempted to lose PATIENCE with someone.. think how patient Allah has been with you all the time.' 

Marah?
Aku tak payah nak melatah pun. Apa yang perlu aku lakukan aku kena menjadi lebih kuat dari diasak dengan masalah tersebut. Banyak lagi masalah yang lebih besar perlu diselesaikan dan aku lebih selesa bila remove then from the list seperti kisah di SINI..

Buatmu stalker..
Jangan hanya disebabkan rasa marah dan tidak puas hati, hingga menyebabkan hubungan sedia ada terputus di tengah jalan.

StatusHati: Diam aku bukan bermakna aku mengalah.

5 comments:

Anum said...

INSHAALLAH

Sha Mohamed said...

Setuju.. diam bukan bermakna kalah..

norhidana said...

akak ni ramai peminat kak, sebab tu ramai yg suka jadi stalker akak...

Farhana Jafri said...

ada limit kalau nak melayan kerenah orang. Cukup kuota memang malas nak cara

Sii Nurul (Nurulatika) said...

diam lebih baik...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...