Followers Remaja Purba

Wednesday, October 15, 2014

Kecomelan dia menenggelamkan orang lain..




Untuk kesekian kalinya.. makan lagi di Pak Li Kopitiam..









psstt: Cuba buat yang terbaik.. terpulang sama ada orang nak terima atau tidak tanpa mengharapkan apa-apa..



24 comments:

eMMe said...

haiiii...ibu n anak same2 comel laaa... pandai nye nuha selfie, tapi org akan citer pasal dak nuha, heeee~

azieazah said...

Kat Seksyen 7 tu ya? Dah lama Kak Azie tak melepak area sana. Pak Li Kopitiam tu, chicken chop dia memang best!

Izwa Kamaruddin said...

hahaah kannn anak lagi comel ! :D

Anum said...

cutenya

Bunda_nora said...

Memang comel sangat...dua2 pun comel..

Unknown said...

Haha...comel!!

Unknown said...

Haha...comel!!

amirah said...

comelnya nuha dah terer wat duckface cam ibu dia..hihi

Nor Azimah Ali said...

mak cantik, anak comey gitew.

makan-makan yea..Alhamdulillah.

Nor Azimah Ali said...

mak cantik, anak comey gitew.

makan-makan yea..Alhamdulillah.

Falsya said...

Comel dedua..nie mak imitate anak ke anak imitate mak nie..hahah

Mummydearie said...

Kalau mak budak nak lawan budak, memanglah budak lagi nampak comel. Hehehe!

NM03 said...

licin muka uolsss

Kakzakie Purvit said...

Siapalah tak geram tengok Nuha ni. Kakak memang dari dia baby lagi suka tengok. Macam nak gomol je rasa:)

norhidana said...

tajuk mkn2 tp yg kuar selfie anak beranak yg sama comei pipi nyer

Tie HT said...

comel dan sweet kedua-duanya :)

Aziela said...

Eiiii...mmg betul la comel. Geram betul

Acik Erna said...

memang betul sama2 comel

Dr K said...

kena cubittttt pipi dia ni!!!

AtieYusof said...

hihi..comell dua2... selfie gituuu :)

JunAina said...

Dua2 pun comey...

AMIIZAA@Mieja said...

salams kenal mama yg comel:):)

Erika Castillo said...

comel nye si chubby ni..moga jadi anak solehah..Amin ^^

Suria Amanda said...

Anak potostat mak agaknya ni kan....comel betul buat muncung mcm tu....

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...