Followers Remaja Purba

Saturday, June 14, 2014

Dah tempah baju raya..?



rileks selamba je dia..



Dah tempah baju untuk raya untuk dak Kakak, dak Adik dengan dak Nuha..
Lega.. 
Tunggu jelah hasilnya nanti..




psstt: Esok aku akan berada di Putrajaya.. mungkin sampai petang..


12 comments:

Suria Amanda said...

SA sibuk kerja sampai terlupa nak tempah baju sendiri dan baju anak dara...beli dh siap je la nampaknya...

Unknown said...

I pun dah settle baju raya, tunggu nak puasa je..

Dr K said...

saya pun baru aja tempah jubah raya...:)

A.R.E.L.E.E.Z.A.F.F.E.N.D.Y said...

floria?

JR said...

Saya selalu terlupa pasal baju raya jika anak2 tak ingatkan...

Cik Asma BLuppy said...

steady je die ukur badan. kalu anak buah kite takdenye duk diam macam tu.

uncle gedek said...

Ibunya dah tempah ke...?

(sebenarnya nak tanya tempah berapa pasang...?)

hehe

PCL said...

pcl tak tempah tapi beli yg ready siap punya... tak sedondonlah nampaknya tahun ni..eh selalu pon tak sedondon jugak. tapi selalunya couple lah.. kalau tak pcl n mamaD, mungkin pcl akan sama dgn salah sorang anak... mamaD pun mcm tu jgk.

PCL said...

pcl tak tempah tapi beli yg ready siap punya... tak sedondonlah nampaknya tahun ni..eh selalu pon tak sedondon jugak. tapi selalunya couple lah.. kalau tak pcl n mamaD, mungkin pcl akan sama dgn salah sorang anak... mamaD pun mcm tu jgk.

asyifamustaffa said...

X tempah...beli da siap je kut...hehe...

Unknown said...

Dah siap dh pon...tunggu baju raya en.hubby dan anak2 bujang plak..huhu..

ewanthology said...

klu tak sempat, baju raya tahun lepas pun muat lagi :-)

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...