Followers Remaja Purba

Monday, February 18, 2013

CNY di Teratak Riverview, Perak (last part)


Hari ketiga.. rasa sekejap je masa berlalu..


burung ni yang buat malam kitorang tak lena tidur..
rasa setiap jam dia berbunyi.. kluk.. kluk.. kluk..


my Nuha..

Aktiviti memasak makanan..
dalam erti kata lain nak bagi habis.. takmo bawak balik rumah balance yang ada..


Mandi puas-puas ye anak-anak..


gambar dari Jambatan gantung..
serius.. aku suka tengok balik gambar-gambar ni..

bersama pemilik Teratak Riverview..
memang sporting dan happening..


sesi bergambar bersama geng PTT Geng Samurai dan family..



psstt: 13 - 15 Februari 2013 aku berkursus di Bandar Tasik Selatan, K.L

psstt lagi: Jumaat masuk kerja.. memang takdan nak jenguk jengah blog..

last psstt: Sehingga ke hari ni aku masih dalam keadaan tak sihat..



7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syoknya

Kesuma Angsana said...

wah seronoknyer,...

faraherda.razalan said...

Amboi awak....dah syok camping, terus badan tak sihat ya? Jaga diri baik2 tau...heee~

Kakcik Nur said...

Sekejap je dak Nuha dah besar. :)

makchaq said...

Makin geram tengok Nuha...

Mesti GS belalang yang masak..ni yang jeles ni.. bila la dapat rasa masakan sedap lagi..

Hidayah said...

Dayah pun fikir sama cam kakcik..Kjp je masa berlalu..dh besar day dia.. dh ble main air dah..
:)

Asyifa Mustaffa said...

Bestnya mandi...! Klau nak pgi sndiri2.....x de group bole ke sewa sini?

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...