Followers Remaja Purba

Friday, March 9, 2012

Fuh.. fuh.. fuh..

aaaa... eerrrr... aaaa...
test.. test.. 1 2 3...

eeemm... lega.. ingatkan dah lupa kata laluan..



Tiup kiri..

Hembus kanan..

Lap depan..

Sapu belakang..

Ohhh... barulah jelas..






Lama dah rupanya aku tak update kat sini, bersawang jadinya.. malah jangka waktu itu juga aku tak singgah ke tempat korang. Janganlah ada yang merajuk atau lupa kat aku.

Alhamdulillah, setakat ni aku berjaya mengharungi bulan-bulan terakhir dengan tenang, walau adakalanya penat tak ingat.

Ya.. tinggal 41 hari lagi.. dak Kakak dengan dak Adik dah tak sabar.. asyik bertanya.. bila nak keluar.. sabar ye anak-anakku.. bulan depan je..

Cuma buat masa ni aku risau dengan tugasan hakiki aku yang akan dibuat oleh penanggung kerja aku. Moga beliau tak stress melayan tugas hakiki aku.

Apa-apapun, moga segalanya berjalan dengan lancar..




psstt: Banyak kisah yang dah lepas tapi aku tak masukkan dalam ni.


psstt lagi: Ada tak yang nak taja bouncer untuk si kecik ni nanti.. tapi taknak warna biru.. hikhikhik..


last psstt: Aku rindu korang... ;)

23 comments:

kinna said...

da nak bersalin ek?? smoga dipermudahkan urusan kelahiran baby baru nti...

MARIA LIZA said...

akhirnya..lama tak dengar citer..dah nak abis pantang dah ye..

Munnafendy said...

rindu akak jugak! lama btul menyepi tau...

eh bouncer tu apa? haha (soalan org tak pernah ada baby!)

kakcik said...

Selamast kembali. Semoga semuanya dalam keadaan yang baik2 saja. :)

aizamia3 said...

kinna:
bulan depan.. insyaAllah..


MARIA LIZA:
hujung bulan depan baru mula pantang..


Munnafendy:
a'ah.. akak pun baru perasan yang dah lama tak update kat sini.

bouncer tu.. yang tempat henjut-henjut tidurkan baby tu.. ;)

:: Mrs.Eady :: said...

rindu akak jugak :)

Namee Roslan said...

akak jaga diri ok. risau saya. tapi excited nk tgk baby jugak !! semoga akak dipermudahkan ok :)

aizamia3 said...

kakcik:
insyaAllah.. amin..


:: Mrs.Eady ::
... ;)


Namee Roslan:
insyaAllah.. masanya akan sampai jua..

miloais milo said...

tak lama lagi ye...
rasa macam baru aje baca entry2 uols pasal meyong bagai... ni dah nak bersalin ye...

moga semuanya selamat dan di permudahkan oleh Nya....

Kakzakie said...

Wah... kian sarat dah dan yg tak sabar menanti, abang dan adik (tak lama kena tukar title adik hihi...) tunggulah sampai masa mesti baby akan jenguk dunia ini juga.

Sementara ini kena jaga kesihatan jgn lupa...

aizamia3 said...

miloais milo:
a'ah bila tengok kawan sekeliling lepas sorang, sorang selamat bersalin.. berdebar-debar pulak nak tunggu turn ai..

azam said...

:) hehehe...ada lagi ye....
jarang benar dh sekarang ye

anisalya said...

semoga dipermudahkan segala-galanya ye.

Anum said...

semoga dipermudahkan semuanya

msredcheesecake said...

lagi sebulan g... mesti dah eksaited sgt dah ni.... pink ke?

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

bln lepas 2 je update? huhu bersawang blog ni

zulfikar hazri said...

bouncer tu apa eh? nak dapat baby girl lettewwww

Kalamhati said...

sama la kita..sy pun agak lama tinggal blog..juz post dr hp klu sempat..huhu

Gen2Merah said...

selamat kembali... lama da tak jenguk2 sini

aizamia3 said...

Kakzakie:
itulah kak.. buat masa ni susah benar nak panggil abang.. mungkin secara perlahan-lahan bila si kecik ni ada nanti..


azam:
betul.. ai pun terasa janggal bila on9.. ;)

aizamia3 said...

anisalya:
amin.. mudah-mudahan..


Anum:
amin.. mudah-mudahan..


Muhammad Saiazuan Norhalik:
itulah.. walau banyak nak share tapi tak larat nak hadap lappy lama-lama..

aizamia3 said...

msredcheesecake:
hikhikhik..
bila selamat semuanya nanti, akan ku khabarkan di sini..


zulfikar hazri:
alah.. tempat yang henjut2 untuk baby tu.. girl..? ops.. tunggu ek.. ;)

aizamia3 said...

Kalamhati:
ada ketika penat sampai terpaksa mengalah untuk berblogging..


Gen2Merah:
betul.. ai pun dah lama tak ke sana.. ;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...