Followers Remaja Purba

Friday, March 16, 2012

weeewwwiiittt...

Bersiaran lagi kali ini di dalam bangunan yang tak berapa tinggi ni..

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua..


Duduknya saya di depan komputer ini adalah ingin menyampaikan.. oits.. bertukar siaran ke..?? hikhikhik..

Ada ketika mood ada tapi jari pulak taknak bagi sokongan..
Ada ketika jari nak 'gatal-gatal' tapi idea pulak terpesong..
Ada ketika terperam je lappy tak berusik..

Tapi..

Hari ini..

Kita berjumpa lagi untuk kesekian kalinya..


Kisah yang sama.. rutin yang sama.. jadi.. aku masih tercari-cari apaaaaa yang nak aku cerita kat sini.

Pandang kiri, pandang depan malah depan dan belakang tapi rasa malas nak flash back apa yang dah aku ketinggalan kebelakangan ni.

Apa-apapun, aku harap korang dapat terima entry kali ni.. Oklah kan.. sekurang-kurangnya takdelah bersawang sangat kan.. kihkihkih..




psstt: Tinggal 41 hari lagi..


psstt lagi: Dari Federal Highway ---> Office.. setiap hari menguji kesabaran dengan mereka yang pandu perlahan dilorong tengah dan kanan..


last psstt: Dalam tak tau nak cerita apa.. panjang juga jadinya..

15 comments:

Anum said...

hi. lama x update ek..

:: Mrs.Eady :: said...

:):):)

aizamia3 said...

Anum:
itulah.. makin dekat due nye makin liat nak update..


:: Mrs.Eady :
senyum kembali.. :)

Munnafendy said...

cerita la apa pun kak, kami sudi mbaca =)

ainhany said...

salam aiza,

41 hari jer lagi? elok mnfaatkan sebaiknya...maklumlah lepas ni kena mujahadah lagi....:)

kira Oklah jugak tuh..akak ni dah bersawang pun...apa nak buat dihantui kerja dan tugas dan mnghalang berkarya...hihii..alasan jer tuh kan kan...

selamat berpantang larang jer

azam said...

:) nice...menghitung hari...semoga dipermudah segalanya

Gen2Merah said...

lama tak singgah sini.... ehehehe

munna said...

biasalah tu perubahan hormon....dah x lama je lagi tu...semoga semuanya selamat dan dipermudahkan ye

miloais milo said...

iols sokmo terkena gitu
tak tau nak cerita apa...
tapi tetapppppppp......! entry panjang berjela...
merapu kekdahnya!
hahahahaha

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehehe bersiaran dari saiazuan blog, saya datang nak tolong sapu habuk...hehe

Nini Hartini said...

Sis...miss u so much. 41 hari lagi? rasa2 mcm akak preggy sama dgn kakak tini. Tp akak tini tgh tgu hari ni. ikutkan 2 minggu lg tp dia dah sakit2...

sis,,, tini private blog. nak invite sis untuk jd reader blog tini. boleh tak bagi EMAIL BLOG sis?...

IntaNBerliaN said...

cerita je apa yg terlintas.. :-)

aizamia3 said...

Nini Hartini:
emel: aizamia28@gmail.com

IntaNBerliaN said...

singgah sini :-)

Namee Roslan said...

akak jaga diri ok !!! :D dah dekat dah tu :)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...