Followers Remaja Purba

Saturday, February 25, 2012

Menjenguk rumah kedua

Assalamualaikum semua..

Terima kasih pada yang bertanya keadaan aku. Syukur demamku tak lama tapi baik dari demam mood nak jenguk rumah kedua ni terbengkalai sekejap, ditambah dengan kerja hakiki di pejabat dan rumah.

Pejam celik pejam celik tinggal lagi dua bulan untuk si kecik ni menjengah dan dak Kakak dan dak Adik tak sabar + teruja.. Asyik tanya bila nak keluar.. hehehe..

Persiapan masih belum lengkap sepenuhnya,insyaAllah sebelum aku semakin tak larat aku akan usahakan, nanti dah tak larat apa pun tak boleh..



Perlahan-lahan aku akan cuba ketuk pintu rumah korang ye..





psstt: semakin agresif si kecik ini..

psstt lagi: berat badan naik mendadak..

last psstt: kalau aku single, mahu ku join bowling dan futsal anjuran office aku.. :(

8 comments:

Munnafendy said...

lamanya akak tak update =)

ok ape badan berisi..nnti tgh pantang boleh la diet balik...hihi

sy pun tak sabar jgk nak tgk muka baby =)

Cikgu Ma said...

waa...tengah sarat yea...moga selamat yea...

azieazah said...

Syukur sudah sihat.
Semoga anak dan ibu terus sihat...

Berat badan naik takpa, asal hati senang.

ariana said...

Semoga semuanya selamat..tentu tak sabar nak sambut org baru kan..:)

Namee Roslan said...

akak jaga diri ok. kalau tak larat, rehat tau !! lama akak tak update. :) take care :)

fazrulnoor said...

hai tuan rumah

IdaShazana said...

mana rumahnya?

anisalya said...

still panggil adik ke? hehehe...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...