Followers Remaja Purba

Tuesday, July 28, 2009

New Job after raya - alhamdulillah

28 JULAI 2009 (Selasa)

Dengan masalah pengurusan di tempat kerja rasanya tak salah kalau kita cari kerja lain kan? sampai bila hidup nak ditekan sedangkan elaun kena potong, mana boleh tahan mcam tu, dengan rungutan (bukan seorang tapi beberapa orang), rasanya elok cari kerja lain dan mungkin rezeki anak-anak, hubby dapat jawatan tersebut. Isnin ni hantar borang permohonan, elok sangatlah tu bang.

Actually hari ni baru jumpa hubby, dari Jumaat lepas hubby pergi Singapura. Rindu tapi malam ni hubby kena pergi ke Singapura semula.

Lepas office hour sempatlah makan nasi lemak kat kedai member hubby - dekat je tempat kerja hubby.




Tak sabar nak tunggu hujung minggu, hubby ada kat rumah lepas tu nak buat gotong-royong kawasan perumahan TDBi, mesti happening.

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...