Followers Remaja Purba

Friday, July 24, 2009

Bahagian Pemulihan Anggota Badan, PPUM

22 JULAI 2009 (Rabu)

Petang:
Ambil ammar kat rumah pengasuh untuk check up di Bahagian Pemulihan Anggota Badan, PPUM. Kebetulan ammar mood dia tak berapa ok sebab tak cukup tidur jadi meragamlah dia sepanjang sesi tu tapi aku yang excited nak main mainan yang disediakan untuk ammar.


Lily check tangan ammar.





Lepas dah settle di PPUM, aku singgah kejap kat bengkel kereta betulkan kedudukan lampu tinggi, bukan suluh jalan tapi suluh langit, kemudian ambil kakak terus balik rumah, dapatlah rehat lama sikit.

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...