Followers Remaja Purba

Tuesday, June 9, 2009

Genting Highlands

On d way to Genting, jalan menghala ke KL jem teruk sebab tutup satu lorong tebing runtuh.

Teringin nak main outdoor tapi masuk je RM44 satu kepala, kakak irah RM30++. Puas pujuk hubby tapi dapat main indoor je, tu pun puas pujuk sebab kakak dah rambang mata semua mainan dia nak cuba.


Malam di Genting, member dari Singapura, Kak Far, Nurul & Lia anak dia, Botak Pak Itam & Nor.



menari ke dik?



nampak comel kan?


Makan malam at KFC Genting. Thanx to you Kak Far, I enjoy it especially with your childs ,happeninglah diorang.

Dah selamat parking kat rumah baru perasan temperature kereta naik maximum, nasib baik takde apa-apa sepanjang perjalanan tadi, air radiator habis, compressor aircond tal ok tu yang problem.

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...