Followers Remaja Purba

Wednesday, June 17, 2009

Susah nak tengok aku mc

16 JUN 2009 (Selasa)

Pukul 6 am dah keluar rumah, takut temperature kereta naik lagi, hubby kata hari ni nak repair kereta, pagi ada appointment adik kat Bahagian Pakar Kanak-kanak, PPUM.

Sebenarnya aku memang tak larat pagi ni, akhirnya aku ambil keputusan tak pergi ke PPUM, minta maaflah dik, ibu tak larat sangat ni, aku hantar sekejap anak-anak ke rumah pengasuh dan terus pergi klinik utk mc sebab aku sangat-sangatlah tak larat.

Lepas pergi klinik, aku buat sikit kerja di office sementara nak tunggu hubby smpai dari KLIA. Tengahari aku ambil hubby kat Shah Alam, terus hantar kereta untuk repair, habis dekat RM600, tukar kipas radiator, compressor aircond, tambah gas, air colling dan monting (betul ke ejaan dia ntahler).


Inilah kipas radiator (1 set) dan monting.

Lama juga dekat bengkel tu, entah berapa kali aku khatam baca PA&MA yang aku beli pagi tadi, bosan.


Lewat petang ambil anak dan hantar hubby ke Shah Alam semula, manakala aku dan anak-anak balik rumah. Letihnya tak cukup rehat dalam keadaan tak sihat ni.

2 comments:

danishdanialdanisha said...

hehehe..nak belagak nie...sampai sekarang akk lom MC lagi..ngeh3x...Alhamdulillah masih di beri kesihatan yang baik...

aizamia3 said...

jahat... thn 2009 nih 3 kali dh diriku ini mc... huhuhu... xpe2... n/year pulak kite tgk camne... anywany alhamdulillah kerana masih diberikn kesempatan utk sama2 baca blog antara kite nih... ekekeke...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...