Followers Remaja Purba

Wednesday, April 1, 2009

bermulanya cerita...

salam...
aku buat blog nih untuk ingatan kepada kengkawan dan semua. Macam mana susahnya kalau anak-anak kita kena air panas dan perlukan treatment khas mengikut jadual yang pihak hospital tetapkan. Fisioterapi memang penting bagi membolehkan anggota badan anak-anak kita kembali normal walaupun tak sepenuhnya. Sedih usah cakaplah, kalau boleh biarlah kite yang rasa semua tu. Kesian kat anak-anak, apalah yang dorang tau kan.

oklah, bagi masa pada aku, nanti aku story dari awal sehingga sekarang keadaan anak aku macam mana.

4 comments:

BRO_MONDAY said...

aizamia : wah...simple nye entry pertama!!! bai de wei, anak yu kena air panas? lecur? adesss....sedih rasa bila budak² yam kene....(''.)

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
a'ah.. tapak tangan dan tapak kaki berbalut.. yang teruk tapak tangan kanan sampai ke tampal kulit baru.. kalau boleh tak nak ingat dah.. sayu sangat rasa hati..

BRO_MONDAY said...

aizamia : sorry kalo ai dah buat yu teringat kembali...ok, stop x nak cite dah, dan ai paham pasaan yu waktu tu...NOKTAH...

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
yup.. stop.. dan itu hanya coretan awal ketika berblog..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...