Followers Remaja Purba

Tuesday, April 21, 2009

Kereta masuk 'ICU'

31 MAC 2009 - SELASA

Pagi:
Kerja

Petang:
Pergi PPUM. Hubby datang naik NAZA abg Awie, rupa-rupanya ramai yang mengekor. Isa dan Nas, kakak Irah pun ada.

Masa ni cik Lily dan Pn. Fauziah yang handle, pertanyaan dan jawapan tu biasa. kemudian diorang ajar macam mana nak buat urutan kat tangan adik.

Dah nak settle hal adik, dapat pula call. Kereta masuk ‘ICU’! Pening, ralat, nak marah, menangis semua ada. Tertekan! Nak buat macam mana benda dah jadi, kenalah tempuhinya.

Lewat petang aku, family, Nas n Kinah ikut balik rumah.



Anak-anakku kepenatan seharian tak tidur.

==============================================


07 April 2009 (Selasa)

Aaku dengan hubby dan botak Pak Itam pergi settlekan kete kat ‘ICU’. Legaaaaaaaa sangat akhirnya dapat keluarkan kereta tu. Tak payah nak pinjam kereta orang dah, pengajaran tu!

Tapi dalam pada nak dapatkan kereta tu memang betul-betul menguji kesabaran aku dan family. Sepanjang tu juga si Nas yang jadi driver kami, patah kaki takde transport sendiri. Anyway thanks to you Nas.

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...