Followers Remaja Purba

Tuesday, October 31, 2017

Double Standard kau ye..


Kisah Sabtu lepas:

Aku baru acah-acah parking dekat situ kau dah suruh alihkan kereta. Wah.. double standard kau ye. Mentang-mentang aku bawak kereta kecik, kemain kau beria suruh aku alihkan kereta. 

Aku turunkan en. Hubby je kot.. bukan nak sangat parking dekat situ. Tak sampai dua minit pun. 🤔🤔 Pasal kau, aku tak dapat nak muahhh tiga kali dari en. Hubby.. Menci tau..!


Kisah disebaliknya:

No wonderlah dia beria-ia suruh aku alihkan kereta, rupa-rupanya dia bukan staff yang bertugas di situ. Sebaliknya hanya menjaga untuk satu function yang sedang dijalankan on that time. Biasanya staff yang bertugas dekat situ takkan 'halau' aku, lebih-lebih dah cukup kenal dengan kereta aku.

Tapi.. tetap tak puas hati sebab masa tu aku tak dapat muahhh tiga kali dari en. Hubby.. 😞😞😞



StatusHati: Romeo India November Delta Uniform Alfa Whiskey Alfa Kilo..!!


2 comments:

dorsett pink said...

hahaha. kelakarla orang tu

ewanthology said...

balik umah nnt cium puas puas..haha

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...