Followers Remaja Purba

Tuesday, May 6, 2014

Smurf dah bertukar Girlfriend..?



Wah.. Smurf dah ada girlfriend baru..?
Nampaknya sekarang Smurf dah berkenan dengan awek baru pulak..
Dulu dia dengan Girlfriend ni..
La ni dengan yang ni pulak..





Sangat lasak tidur atas katil..
Ntah berapa kali 'terjun' dari katil..
Lagi menarik tidur separuh badan atas katil, separuh badan terjuntai ke bawah..
Nuha.. Nuha..







psstt: Eh! Aku ingatkan aku dah publish entry ni.. rupa-rupanya tersadai tak click 'publish' lagi.. leka dengan rutin harian yang lain sampai tak perasan belum click 'publish' lagi.. rupa-rupanya aku cuma click 'preview' je..




14 comments:

Zaza Abdul Latif said...

ayokk style apa tido separuh badan terjuntai separuh badan kat katil.. hehehe bahaya kot

Anum said...

ala tomei2nya

msredcheesecake said...

cutenya smurf tu...gf dia lagi lah...

Izwa Kamaruddin said...

huhuuu...

t.a.t.a said...

Tidur tak pakai baju. Panas ke? Tu tidur siang ke malam tu?

HeNRieTTa JoSe said...

Smurf curang....hehehe....sama besar dgn tuan smurf tu...

Unknown said...

cekci dak nuha tido pakai diapers je..

Anonymous said...

hehehe.. plg suka tgk pic2 anak2 kecil tidur ni

Kakzakie Purvit said...

Bila dah lena smurf entah kemana bantal entah ke mana...

Dr K said...

yeayyyy! tido pakai pampers saja...macam anak saya...bahahaha

dear anies said...

hehehe comel je gaya tido cm tu

makchaq said...

Comei... tidur lasak ke?

Anak2 makchaq tak dak yg tidur lasak..

JR said...

Apa yang dimimpikannya agaknya...?

Unknown said...

tomey tomey tomey.....

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...