Followers Remaja Purba

Thursday, February 24, 2011

entry khas untuk Hanz ZeroHanz

Tadi aku dikejutkan dengan tag dalam mukabuku dari Hanz ZeroHanz pasal ni:




Aku ingatkan dia ni memain tapi bila dah ramai yang reply, aku nampak yang dia ni serius hinggakan dalam blog dia pun ada dinyatakan. Sungguh tak kusangka - baru nak kenal, baru nak manja2...


Tapi, macam mana pun terima kasih kat Hanz sebab buatkan Header aizamia3 tu. walaupun baru kenal tapi meninggalkan kesan yang mendalam. Moga berjaya dengan bidang yang akan diceburi dan ingat-ingatlah kami walaupun tak kenal mesra… Ikhlas dari MMI


Nota:
boleh tak jangan deactivate untuk semua channel Hanz... janganler buat keputusan macam tu, nanti mesti ramai yang rindu nak kena sakat.







No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...