Followers Remaja Purba

Sunday, January 28, 2018

Happy Birthday #MakBudak a.ka. #RemajaPurba


28 Januari 2018
Selamat Hari Lahir.. Happy Birthday buat #MakBudak a.ka. #RemajaPurba.

'Setiap kesusahan itu ada kesenangannya.'
Maka.. Bertabahlah sementara cikPutih kena kuarantin ni.. 😭
Kisah asal di SINI..


 Hadiah kuterima lima hari awal.. 😭


Kesimpulannya:
Rutin harian aku dipantau sepenuhnya terutama bila part makan. Aku bukanlah skip makan cuma kurang makan je. La ni tak boleh sebut 'nanti gemuk' depan en. Hubby - confirm kena bebel nanti. Aku bukan tak nak makan cuma aku dah biasa tak makan.. eh..


Terima kasih pada yang wish Birthday pada aku.. akan ku reply satu-persatu. Terima kasih buat Mak kerana Mak lah orang pertama wish kepadaku. Sayang Mak dan juga sayang semua..


Selingan bergambar..
Masih tak boleh berpisah tempat tidur..



StatusHati: Moga semuanya baik-baik aje..



4 comments:

Warisan Petani said...

Tahniah
Selahat hari lahir
Semoga panjang umur, dipermudahkan rezeki dan diberi kesihatan yang berpanjangan

Cik Nor said...

hepi bestday aiza..:)

Mia Liana said...

happy birthday... (^_^)

psssttt terima kasih join Segmen Nak URL Blog #33. Blog anda ada di http://www.mialiana.com/2018/01/senarai-url-blog-33.html

Jari Manis said...

Happy belated birthday aiza..remaja purba? Muda lagi arrr

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...