Followers Remaja Purba

Sunday, January 28, 2018

Happy Birthday #MakBudak a.ka. #RemajaPurba


28 Januari 2018
Selamat Hari Lahir.. Happy Birthday buat #MakBudak a.ka. #RemajaPurba.

'Setiap kesusahan itu ada kesenangannya.'
Maka.. Bertabahlah sementara cikPutih kena kuarantin ni.. 😭
Kisah asal di SINI..


 Hadiah kuterima lima hari awal.. 😭


Kesimpulannya:
Rutin harian aku dipantau sepenuhnya terutama bila part makan. Aku bukanlah skip makan cuma kurang makan je. La ni tak boleh sebut 'nanti gemuk' depan en. Hubby - confirm kena bebel nanti. Aku bukan tak nak makan cuma aku dah biasa tak makan.. eh..


Terima kasih pada yang wish Birthday pada aku.. akan ku reply satu-persatu. Terima kasih buat Mak kerana Mak lah orang pertama wish kepadaku. Sayang Mak dan juga sayang semua..


Selingan bergambar..
Masih tak boleh berpisah tempat tidur..



StatusHati: Moga semuanya baik-baik aje..



4 comments:

Warisan Petani said...

Tahniah
Selahat hari lahir
Semoga panjang umur, dipermudahkan rezeki dan diberi kesihatan yang berpanjangan

Normi Nieza said...

hepi bestday aiza..:)

Mia Liana said...

happy birthday... (^_^)

psssttt terima kasih join Segmen Nak URL Blog #33. Blog anda ada di http://www.mialiana.com/2018/01/senarai-url-blog-33.html

Jari Manis said...

Happy belated birthday aiza..remaja purba? Muda lagi arrr

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...