Followers Remaja Purba

Monday, June 7, 2010

kenapa aku tak jadi balik kampung?

04 – 06 JUN 2010 (Jumaat – Ahad)

Sebelum tu:


Habis mesyuarat Bahagian, kitorang celebrate birthday dari bulan Januari hingga 04 Jun 2010.


Malamnya:
Inilah puncanya:
Lewat petang tu hubby masih di bengkel kereta servis kereta, balik kerja aku tumpang bos, terima kasih ye bos. Bila along test and drive kereta tu ada problem kat enjin, dengan tuannya sekali tersadai kat tepi jalan.



Kebetulan Isnin ni aku ada kursus, jadi nak tak nak kena hadir jugalah. Dalam pada tu aku bagitahu kat ayah aku keadaan kereta dan tak sangka yang ayahku bagi pinjam kereta sampai miss Kelly tu sembuh. Terima kasih ye ayah.


Ahad:
Pinjam kereta along sebab nak pergi ambil kereta kat rumah ayah, lega sekejap kalau tak macam manalah aku nak pergi kerja dan hantar anak ke sekolah.


Moral of the story: kenalah service berkala kereta anda.

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...