Followers Remaja Purba

Friday, February 19, 2010

pagi semlm di PPUM

18 FEBRUARI 2010 (Khamis)

Lps dh hntr Kakak Irah g skolah aku terus gerak g PPUM… lenguhnye kaki nih… dari umah non stop pandu kete… sangkut pulak jem kat dpn PPUM smpailer masuk parking… huhuhu… tp smptler rehat skjp... kebetulan ammar tdo dptler rehatkn otot2ku yg tegang nih…

Biasanye appointment sblh ptg tp saje nak try sblh pg lak… Klu wat ptg aku pulak yg menguap2 ngantuk… ngeh3x… nih pg… belum wat pape fresh lg mgkn lain kut situasinye…


Bahagian Pemulihan…
Nmpk beza sgt kali nih… ammar baikkkk sgt… ikut segala arahan n tunjuk ajar dari Lily (person in charge)… tp biasaler cpt bosan… ada je menda yg dia nak cpt… ngeh3x… aku mcm biasa… teruja… bkn pe… mcm menarik je walhal utk fisioterapi tgn ammar…

Sejam lbh lps tu… selesai urusan… next appointment 3 Mac nih nnti…

Lps dh hntr ammar blk umah pengasuh aku masuk keje… wah… byk keje tertunggak dari minggu lps beb… so nak settle kn dulu… ok bye2 now…

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...