Followers Remaja Purba

Friday, December 10, 2010

menjenguk chemah di rumah

Tengahari tadi aku, k.Yanz, k,Gja dan Aty pergi ke rumah Chem. Sebenarnya ni kali ketiga plan asyik tertangguh. Kali ni walaupun ada yang tak dapat join tapi kitorang teruskan juga ikut plan asal.

Tujuan selain melawat beliau atas sebab-sebab kesihatan:
untuk menyerahkan hadiah dan kek sempena belated birthday beliau.



Nota: chem yang telah lebih sebulan membuat pembedahan di lutut kirinya.

4 comments:

Don & Nor said...

patutlaa dah lama x nmpk chem.. masih bercuti rupanya..moga chem cpt sembuh.

aizamia3 said...

masa kitorang pergi jenguk tu, dia tak boleh jalan sangat sebab keadaan kaki dia belum pulih sepenuhnya, masih sakit. Kita doakan moga dia cepat sembuh.

mamailham said...

cemah sakit pe mas?

aizamia3 said...

ligamen lututnya dia terkoyak (kalau tak silap masa family day kat Ilham Resort PD dulu), tahun lepas dia operate lutut kanan, yang terbaru ni lutut kiri pulak dia operate. Nak lagi baru ni, awal tahun depan dia kata nak jahit balik lutut kanan (dalam lutut) dia - sebab dia penah jatuh kat office (tak faham sangat tapi cenggitulah dia ckp). Nak jalan pun tak boleh sebab sakit sangat dia kata.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...